A Svájcban bejegyzett EMESHEL márka névadó-tulajdonosa nem más, mint egy Budapesten született, ma már világszerte elismert és díjnyertes magyar kristályművész hölgy: Losonczi Judit Emese, aki 2004-ben alapította meg saját márkáját, az „EMESHEL”-t.

Egy jó minőségű, kifogástalan pontossággal csiszolt kristály olyan fényesen ragyog, akár a gyémánt, mely évszázadok óta elbűvöli az embereket. Losonczi Emese számos gyermekkori emléke is a csillogó kristályokhoz kötődik, a szülői házban tekintélyes kristálygyűjtemény vette körül, és egészen korán felfedezte a festészet, költészet, majd a kézművesség által nyújtott önfeledt örömöket – míg végül a kristálycsiszolás művészeténél állapodott meg.
„A kristály a saját lírai nyelvén keresztül kommunikál.  Érzelmeket fejez ki, tisztasága és ragyogása az igazságot jelképezi.”

Losonczi Judit Emese 

Bár soha nem járt művészeti iskolába, nem tanulta mesterképzésen az üvegfújás és csiszolás technikáit,  munkái mégis óriási sikereket arattak kezdetben Európában, majd a tengerentúlon. Első bemutatótermeit Miamiban, a 2. sugárúton és a 39. utcában nyitotta meg, ahol kézzel készített ékszerei és kristályszobrai vásárolhatók meg, természetesen egyéni megrendeléseknek is örömmel eleget tesz. A Miami stúdió csak az első lépés volt az Emeshel márka sikereit tekintve: további amerikai nagyvárosokban megnyíló márkaboltok után az üzleti tevékenységi kör bővítésére is sor került 2008-ban, azaz highend szépségápolási termékek és parfümök bevezetésével az ázsiai piacon is megjelentek. „Szeretem a szépségápolási termékeket, azok megismerését és tervezését szintén. Mindenki használ kozmetikumokat, parfümöket, ezért úgy döntöttem, hogy létrehozom a saját kozmetikai márkámat a saját, egyéni stílusomban !” - vallja Losonczi Emese.

A 2011-es Nubia kollekció

A cég társtulajdonos-ügyvezetője, Martin Hart is osztja ezt a nézetet: „Tedd egyedivé a dolgokat és adj hozzájuk időtlen eleganciát ! Ne kövesd a mások által mutatott irányt, járj a saját utadon !” Az EMESHEL parfümök a stílus és elegancia jegyében születnek: energikusak, egyediek, igazi luxust képviselnek. Extravagáns, önbizalommal rendelkező embereknek készülnek, akik szeretnének kiemelkedni a tömegből. A kiváló minőségű EMESHEL parfümök titka mindezek mellett a szépség tisztelete: tiszták, kellemesek és a kivételes stabilitást hangsúlyozzák, olyan kompozíciók, melyek tökéletesen harmonizálnak egymással. A fő hangsúlyt azonban mindig az egyéni, különleges stílus kapja.

A Premium kollekció 2017-ben megjelent női illata: VELVET

A cég 2011-ben a „Nubia” illatsorozattal lépett piacra (parfümőr: Zólyomi Zsolt), melyet a „Les Cinq Parfumeurs”, majd a „Premium” kollekció követett.
Az EMESHEL parfümök adatlapjait ITT találjátok !

 

perfumum.hu