Személyes poszt - 2018. november 11.
 

Családom, barátaim, ismerőseim... mindannyian tudják rólam, hogy fanatikus Queen rajongó vagyok, hosszú évek óta töretlen lelkesedéssel hallgatom dalaikat, a mára már legendává vált Freddie Mercury hangját. Hihetetlen szerencsésnek mondhatom magam, mert ott lehettem a Queen első (és egyben utolsó) budapesti koncertjén is, mely az együttes eredeti felállásában zajlott.  

Így nem meglepő, hogy felfokozott várakozással ültem be a moziba. Hallottam, hogy kapott a film hideget-meleget, de inkább hideget a hivatalos, szakmai állásfoglalásokat illetően. Én viszont nem vagyok hajlandó egyetlen negatív, okoskodó filmkritikát sem elolvasni, főleg olyanok „tollából”, akik talán még meg sem születtek, amikor Mr. Mercury már a halálra készült. :-( 
 

A magam részéről szívből ajánlom a Bohém Rapszódia c. film megtekintését fiataloknak, idősebbeknek egyaránt:  szórakoztató, lebilincselő, néha szomorú és elgondolkodtató film zseniális színészi alakítással (ezért valóban Oscar jár(na) Rami Maleknek), melybe nem kell semmit belemagyarázni, mert nem akar többet, mint mesélni egy kicsit a könnyűzenei élet felejthetetlen, briliáns alakjáról, akit úgy hívtak, hogy Freddie Mercury. És ez épp elég.

Hogyan találkozik zene, film és parfüm ? Az  ART MEETS ART  francia niche márka tavaly mutatkozott be, illataik egy-egy népszerű sláger címét viselik, mint például Like a virgin (Madonna) vagy Sexual healing (Marvin Gaye). A kollekció idén ősszel bővült a Bohemian Rhapsody parfümmel, megjelenése szinte egyidőben történt az azonos című film premierjével, mely egészen biztos nem véletlen ! :-)

Frank Voelkl parfümőr alkotása megrendelhető a márka hivatalos honlapján 50 ml-es EDP kiszerelésben, ára 80,- Euro (a szállítás európai országokba ingyenes).

Karácsonyi kívánságlistámon ez az illat szemvillanás alatt átvette a vezetést, bízom benne, hogy Télapó, Jézuska stb. stb., szóval az idei ajándék-felelősök  olvassák soraimat ! :-)

Élménydús mozizást és illatozást kívánok ! (Az ART MEETS ART márka parfümjeit hamarosan az oldalon is megtaláljátok !)

 

Marcsi
Perfumum.hu