Parfüm /

Női /

AGENT PROVOCATEUR /

AGENT PROVOCATEUR

AGENT PROVOCATEUR

3 értékelés alapján
Márka AGENT PROVOCATEUR Kategória Női
Illattípus EDP Megjelenés éve 2000
Kiszerelés 30 ml - 50 ml - 100 ml - 200 ml Illatcsoport virágos - fás - pézsmás
Parfümőrök Christian Provenzano
Illat fő jellemzői fás, rózsás, pézsmás, meleg fűszeres, fehér virágos, púderes
Illatjegyek

További AGENT PROVOCATEUR márkájú parfümök

Értékelések

4.7 (3 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  Juditeszter
  Dátum
  2020. december 06.
  Értékelés

  0
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  DameVerte
  Dátum
  2018. december 24.
  Értékelés

  Állatias , zsigeri, fojtóan rózsás.  A kifújása szimpla macskapisi, zavaróan otromba, közben meg végtelenül izgalmas és igéző . Erre az illatra jellemző ez a lekaparom magamról , közben meg tébolyítóan vonz.   Hatalmat adó illat,  őrületes büszkeséggel és öntudattal. 

  Nem egy könnyű menet, főleg a gonoszkodó nyitánya. De aztán idomul, megtart. Erőteljes, remek hatósugarú illat, az AP  parfümjeit  hirtelen a magaslatokba emelte , de sajnos ők is lehullottak pár év után, csupa értelmezhetetlen csacskaságot adnak ki már.  Bátor illat, és már ő is 18 éves, elképesztő ...

  0
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  Csigabiga
  Dátum
  2018. november 22.
  Értékelés

  Ajajjjjj

  Ez üzleti szempontból annyira merész húzás volt 18 évvel ezelőtt, hogy nem fér hozzá kétség, bevállalós egy csapat az AP.  Viseléséhez pedig manapság nem kevés adrenalin szükséges, csoda, hogy egyáltalán még forgalmazzák ! Nem fogom lehúzni és elcsépelt, sokszor hangoztatott jelzőket sem fogok ráaggatni, úgy mint: "megosztó - nagyon lehet szeretni vagy utálni" ésatöbbi, attól sőtpláne tartózkodnék, hogy nagymamámat, korosabb hölgyeket emlegessek.

  Egyáltalán nem divatos illat.  Tesztelés nélkül akkor vegyétek meg (főleg teljes kiszerelésben), ha nem bánjátok az esetleges beválasztást. Tőlem négy csillag, mert szeretem a nem szokványos, trendektől eltérő dolgokat.

  0
  embernek tetszik