Parfüm /

Női /

AGENT PROVOCATEUR /

FATALE INTENSE

FATALE INTENSE

2 értékelés alapján
Márka AGENT PROVOCATEUR Kategória Női
Illattípus EDP Megjelenés éve 2015
Kiszerelés 30 ml - 50 ml - 100 ml Illatcsoport orientális - fűszeres
Parfümőrök ***
Illat fő jellemzői édes, vaníliás, meleg fűszeres, enyhén fűszeres, bőrös, ámbrás
Illatjegyek

További AGENT PROVOCATEUR márkájú parfümök

Értékelések

4.5 (2 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  egetoerika
  Dátum
  2020. december 06.
  Értékelés

  0
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  Luna1024
  Dátum
  2018. május 26.
  Értékelés

  Nem túl népszerű, de egész ígéretes illat. :) Ajándék fújóst kaptam egy kedves eladótól, és őszintén szólva nem tudtam, mire számítsak, mert eddig nem próbáltam a márkától semmit, viszont sokat olvasgattam más illataiknál, és amolyan polgárpukkasztó, extravagáns kreációknak tűntek mind, azokat meg én csak egy bizonyos pontig szeretem, mivel introvertált típus vagyok. 
  Na de ez senkit nem érdekel, szóval magáról az illatról: fújósból illatolva édes illatnak gondoltam, és az is, de csak enyhén, abszolút emészthető mértékben (a cukros-ragacsos illatokhoz köze sincs, sőt magához a "gourmand" kategóriához se, pedig összetevők alapján ezt gondolhatnánk). Nagyon hasonlít két másik parfümre, melyeket már ismerek: Profumum Roma Confetto (Őrá nagyon!!!!), és Dior Hypnotic Poison EDT, abból is a régi, 1998-as változattal van szerintem párhuzam. Nagyon finom, mély, Hypnotic Poison-szerű illat, de valahogy csokisabb, szárazabb módon, ezért érzem talán annyira hasonlónak a Roma Confetto-val (rajtam az is egy kevésbé édes, mandulás helyett csokis Hypnotic Poison). Szóval ha meg kéne fogalmaznom, mi is a Fatale Intense, azt mondanám: Roma Confetto + némi csili. Állítólag vannak benne virágok is, de ezekből én semmit nem érzek, mert a dominánsabb összetevők - bőr és csillagánizs - abszolút ledominálják szegényeket. :D :( A csili is patikamérlegen lett kimérve egyébként, én legalábbis alig érzem, talán csak akkor, ha közel hajolok és mélyen szívom be az illatot... Ennek nem tudom, örülök-e vagy sem, mert kicsivel több csili izgisebb lett volna, így viszont jóval hordhatóbb, sose túl sok, szóval azt hiszem, mégis csak jól eltalálták az arányokat. :) 
  A tartósságára semmilyen panaszom nem lehet, szinte egy egész napot kibírt a csuklómon egyetlen fújás. Összességében ez egy nagyon mély, dögös, vonzó illat, de mégsem hordhatatlan, és nem is közönséges - bár ehhez természetesen mértékletes adagolás szükségeltetik, ám azt gondolom, ez minden parfümre igaz. :) Maximum 1-2 fújást ajánlanék, azt is télen, alkalmi használatra, lehetőleg extravertált, határozott nőknek. A Roma Confetto-hasonlóság miatt nem mondanám a legegyedibbnek, de azért nem is fog szembejönni az utcán, ebben teljesen biztos vagyok. 
  Előzetes illatolás nélkül nem ajánlom a megvételét, ugyanakkor kívánom, hogy legyen egy kissé népszerűbb, mert nagyon megérdemelné. :)

  0
  embernek tetszik