Parfüm /

Női /

AMOUAGE /

SECRET GARDEN: LOVE TUBEROSE

SECRET GARDEN: LOVE TUBEROSE

2 értékelés alapján
Márka AMOUAGE Kategória Női
Illattípus EDP Megjelenés éve 2018
Kiszerelés 50 ml - 100 ml Illatcsoport gourmand
Parfümőrök ***
Illat fő jellemzői édes, virágos, krémes, vaníliás, tubarózsás, fás
Illatjegyek

További AMOUAGE márkájú parfümök

Értékelések

4 (2 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  szeliger
  Dátum
  2019. január 01.
  Értékelés

  Christopher Chong tud mesélni, nem vitás, megmutatta ezt már nekünk a Library sorozatban. Ennél a parfümnél azonban nem bonyolítja túl a történetet, egyszerűen kimegy a kertbe és gyönyörködik, miközben tejszínhabot majszol. (Ami azt illeti, kevés jobb dolgot tudok elképzelni a világon.) Rajtam a parfüm végig krémes, puha tubarózsa, nagyon fehér, nagyon habos, gyönyörű virágos illat. Rajtam nem mutatkozott olyan tartósnak, mint amennyire sokan dicsérik, hat-nyolc óráig tart, a reggel feltett illatot estefelé már nem érezni. A hatósugár rendben, végig szép burokban tartja a viselőjét, az orr sem szokik hozzá, fel-felszökken az édeskés virágos illat.
  Szerintem jól sikerült, elegáns, nőies és biztonságos parfüm. Szívesen viselem, a környezetemet sem kergetem ki vele a világból, ugyanakkor vannak ennél furmányosabb tubarózsás illatok is, amikért személy szerint jobban rajongok és ha választani kellene, akkor inkább azokra szavaznék.

  0
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  DameVerte
  Dátum
  2018. október 18.
  Értékelés

  Az aktuálisan agyonhypolt illatok egyike. Édes, krémes tubarózsa, vaníliás aláfestéssel, végtelenül egyszerűen.  Eelgáns, szép, az Amouage-ok közt még kifinomult is, de ennyi.És ez nem baj. Nem baj, hogy nincs túlbonyolítva, hogy nincsenek benne random összedobált alapanyagok  "művészi koncepció"  címszó alatt. A tejszínhab mértéke bődületesen sok nekem, leharmadoltam volna inkább. Értem, hogy az édes illatoknak gyakorlatilag mindig fix a piaca, meg sokakat érint, de egy kicsit lehetett volna ezt finomítani. Gyakorlatilag belefullad a tejszínhabba, pedig a tubarózsát nehéz kiütni . Kár érte, kifejezettten jó koncepció, érezni a fantáziát, érezni az igényességre való törekvést. Csak hát... kapaszkodik át a habon,de ..nem jut át, elnyeli 

  0
  embernek tetszik