További CACHAREL márkájú parfümök

Értékelések

4.2 (5 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  Manka Rumcajsova
  Dátum
  2018. augusztus 16.
  Értékelés

  A rajongói meg fognak dobálni, de nekem ez is túltúltúl... És nem azért, mert éjjel-nappal, télen-nyáron kis lepkefing parfikákat pöfikézek magamra, vannak nekem is nagyágyú kategóriás kedvenc illataim. De az Eden nekem az őserdő rothadó aljnövényzetét idézi, már a megjelenésekor utáltam, ráadásul a 2000-es évek környékén volt egy munkatársnőm, aki évek alatt képtelen volt megjegyezni, hogy én nem Hajni vagyok. A végén már muszáj voltam hallgatni rá. Ő Edenezett. Húzta maga után a folyosón a poshadó filodendron szagot, és kajabált, hogy "Hajnikááám" .  

   

  0
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  DameVerte
  Dátum
  2018. június 09.
  Értékelés

  Illatorgia

  A legelső üveges parfümöm, még tinédzserként. Ma is vállaható, időnként fújom is. Őrületes eső utáni trópusi kert,  ami már az erdőbe fut bele. Buja virágözön, esőillat, és az átázott föld szaga. Szinte hallani a madarak rikoltozását és az átsuhanó állatokat. Hömpölygő fehérvirágok hada, buján, krémesen, lágyan, fülledten  .Közben az ázott földszagnak van egy állatiasan zsigeri kipárolgása, mmmm...Kesernyés, közben nagyon zöld, nagyon virágos. 

  Van az újabb , és a vintázs kiadásból is, a vintázsban azért több a kraft, a mocsok,de mindkettő remek , pláne  a mai mainstream felhozatalban. 

  Tartós, egész napos illat, az adagolásával azért óvatosan :)

  1
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  Perfumum
  Dátum
  2018. június 09.
  Értékelés

  Próba. Egyébként szuper illat ! cool

  1
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  Csigabiga
  Dátum
  2018. február 03.
  Értékelés

  Egy igazi klasszikus

  Ameddig hozzá lehet jutni, helye lesz a gyűjteményemben. Remélem, nem szüntetik meg a gyártását (fel-felröppen a hír e témában), egyelőre még kapható, de majd megpróbálom felvásárolni a készletet valahol.
  Kihagyhatatlan parfüm, még akkor is, ha kevesen tudják tolerálni azt a virágorgiát, amit beleszuszakoltak ebbe az üvegbe.  Amilyen puritán a csomagolás (de tényleg, még egy felirat sincs rajta, csak a dobozon), annyira összetett maga az illat. Amennyiben "kedvenc" kolleganőnket szeretnénk őrületbe kergetni egy nyitott irodában, nyugodtan toljuk meg rendesen a reggeli adagot, garantáltan egész nap kerülni fog minket a drága, mert szinte lemoshatatlan tartóssággal és átlagon felüli hatósugárral rendelkező illatról van szó! laughing

  2
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  Eden
  Dátum
  2017. október 25.
  Értékelés

  A régi jó dolgokból is maradt még valami. Nem ,nem retro,nem nosztalgia,nem a múlthoz való beteges ragaszkodás...nem,ez életérzés,ez boldogság,különlegesség,életöröm. A nôiesség megélése nem egyszerû,meg kell tanulni,el kell érni,dolgozni kell érte! Ahogy az illatomért is meg kellett dolgoznom. Kitértem,próbálkoztam,váltogattam,sorba is álltam és mindig nála kötöttem ki. Rendben van,ha a kedvenc színedet viseli magán,könnyebben szem elé kerül...de ez nem lett volna elég. Ehhez kellett,hogy a lelkemet tükrözze,hogy az érzéseimet,álmaimat és a  nem beskatulyázható szabad énemet. Amikor valódi nô vagy, komoly,de bohókás is,megbízható,de szertelen és semmiképpen nem észrevétlen. Észrevétlen Edennel nem lehetsz! Sokoldalú illat,egymással majdnem ellentétes érzéseket vált ki,ha ehhez kész egy jellem,akkor az az örök szerelem. A legkülönlegesebbé számomra az teszi,hogy annyi mindent összekevertek benne,mégsem káosz,mégsem közönséges! Nem is tudom megfogalmazni úgy ahogy szeretném....egyszerre fiatalos,komoly,egyszerre virágos,de buja,egyszerre édes,de friss....ohh a fene bele...akinek teremtôdött,ôk úgy is értik ezt. 

  2
  embernek tetszik