További CACHAREL márkájú parfümök

Értékelések

4 (2 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  Manka Rumcajsova
  Dátum
  2018. augusztus 16.
  Értékelés

  Loulou egy csoda. Egyedi, fantasztikus kreáció. De annyira ottragadt a nyolcvanas években, a maga harsányságával, a "műanyag" színeivel, a válltömésével, az aranyozott böhöm klipszeivel, a Madonna-videoklipjeivel... Nem érzem azt, hogy nekem ezzel bárkit csakazértis sokkolnom kellene, magamat is beleértve. A 3 csillag a nosztalgiának szól. 

  0
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  Csigabiga
  Dátum
  2018. február 03.
  Értékelés

  Cacharel másodszor

  Számomra a Cacharel cég, illetve Jean Guichard második legnagyobb dobása ez a parfüm  (az Eden után).
  Hasonlóan az Eden-hez, jól odavág LouLou is,  de még csak véletlenül sem úgy.  Másképp. Nem nagyon szoktam boncolgatni az illatjegyeket, hogy melyik percben melyik és hogyan bontakozik ki, szárad le sötöbö (véleményem szerint ez amúgy is teljesen egyéni és változó), mindig összességében mondok "ítéletet": jelen esetben ez az ítélet szintén csillagos ötös.

  Összetéveszthetelen, nagyon szemtelen és jó értelemben véve harsány illat. Aki rángást kap attól, hogy elhagyja a komfortzónáját akár egy pillanatra is, továbbá mindenkinek mindig szeretne megfelelni, az szépen tegye vissza a drogéria polcára LouLou-t, és válasszon helyette egy helyes és jólnevelt illatkát.:-)

  1
  embernek tetszik