Parfüm /

Női /

CAROLINA HERRERA /

212 VIP WILD PARTY

212 VIP WILD PARTY

1 értékelés alapján
Márka CAROLINA HERRERA Kategória Női
Illattípus EDP Megjelenés éve 2016
Kiszerelés 80 ml Illatcsoport virágos - gyümölcsös
Parfümőrök ***
Illat fő jellemzői édes, gyümölcsös, virágos, fehér virágos, citrusos, trópusi
Illatjegyek

További CAROLINA HERRERA márkájú parfümök

Értékelések

5 (1 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  Luna1024
  Dátum
  2018. május 26.
  Értékelés

  Egy kedves eladótól vettem belőle fújóst pár hónapja, mert felkeltették az érdeklődésemet más fórumokon a hozzászólások. Bevallom, hogy amikor először próbáltam, konkrétan olyan csalódott voltam, hogy már azon gondolkodtam, ott helyben felteszem eladásra, mert én ezt nem akarom viselni, nem és nem! Volt benne valami éles, erőszakos dolog, ami zavart, vagy nem tudom... Az időjárás enyhülésével együtt aztán valamiért mégis tettem vele egy újabb kísérletet, és most annyira gyönyörűen működik, hogy nem is értem magamat, hogy fordulhatott meg a fejemben, hogy eladjam! Lédús, zamatos ananászt érzek a szuperszexi orchideával, ettől az egész illat olyan, mint egy pikáns fantázianevű koktél valahol a trópusokon. Édes, de egyáltalán nem úgy, mint mostanság a legtöbb illat, hanem... hát, mint amennyire egy ananász, vagy más gyümölcsök édesek. :D Kicsit Escada-vonal, de azoknál SOKKAL felnőttesebb, szenvedélyesebb, dögösebb illat, nem szeleburdi lány, hanem érett nő, akinek komplex fegyvertára van, és tudja is használni azt. Kifejezetten tüzes, túlfűtött, erotikus, szenvedélyes illatnak mondanám, nem egy szelíd, romantikus fuvallat. :)
  Nekem valamiért illatában és stílusában is nagyon hasonlít a Gaultier Classique Intense-re, szerintem nagy a párhuzam a két illat között. Hogy pontosan miért, azt nem tudom - nekem mindenesetre azonnal a Classique Intense ugrott be, amint megéreztem. 

  Szerintem kell neki a forróság, kifejezetten tavaszi-nyári illatnak tartom, ami hétköznap és egy vad buliban egyaránt megállja a helyét. Tényleg van benne valami "őrült particsaj", de nem közönséges módon, nagyon is érett, kidolgozott illat! Két fújás sokáig érezhető. Amennyire nem tetszett az elején, most legalább annyira vágyok egy üveges példányra, mert úgy érzem, pont ilyet kerestem a forró balatoni nyári éjszakákra. :)

  0
  embernek tetszik