Parfüm /

Női /

CARVEN /

CARVEN LE PARFUM

CARVEN LE PARFUM

2 értékelés alapján
Márka CARVEN Kategória Női
Illattípus EDP Megjelenés éve 2013
Kiszerelés 30 ml - 50 ml - 100 ml Illatcsoport virágos - fás - pézsmás
Parfümőrök Francis Kurkdjian
Illat fő jellemzői fehér virágos, virágos, édes, gyümölcsös, fás
Illatjegyek

További CARVEN márkájú parfümök

Értékelések

5 (2 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  Luna1024
  Dátum
  2018. május 26.
  Értékelés

  Jajj nekem, ez nagyon-nagyon finom!!!! Ajándékba kaptam belőle egy fújós maradékot, és napokig elő se vettem, nem tudom, miért... Valahogy sose vonzottak a Carven illatok, hozzám valahogy túl komolynak, túl elegánsnak és kifinomultnak tűntek, nekem meg - még - nem ilyen a stílusom. Aztán egy nap mégis elővettem, és első szippantásra szerelem volt. Tipikus tisztaságillat, ráadásul az a fajta, amit sokan "tisztaságillat" címszó alatt megálmodnak. Nem az aquás, "most jöttem a zuhany alól" típus, hanem a másik: a patyolattiszta, roppanós, frissen felhúzott ágyneműk illata. Kissé púderes, nagyon természetes fehérvirágos illat. Valóban van benne valami NAGYON enyhe maszkulin vonás, de nekem ez kifejezetten tetszik, sőt kissé ambivalens módon ez csak még nőiesebbé teszi a számomra. A maszkulin jegy miatt nekem stílusában Emporio Armani She EDP-jére hajaz, illatában pedig abszolút Dior Pure Poison- és Pure Poison Elixir-, Masaki Matsushima Shiro- és Cacharel Noa-vonal. A Noa-nál kissé roppanósabb, púderesebb, míg amaz harmatosabb. Vannak még persze tagjai ennek a csoportnak - például a Chloé Love Eau Florale, azzal is van párhuzam a cukorborsó miatt -, de nekem valahogy mégis az előbbi három illatra hasonlít a leginkább. Aki valamelyiket szereti, ezt is tutira fogja! :) 
  Nekem az említettek közül eddig Ő, valamint Masaki Matsushima Shiro-ja tetszik a legjobban, és most épp azon dilemmázok, melyiket szerezzem be, ugyanis rég szeretnék már egy amolyan igazi "semmi extra, de elegáns" illatot, amit azokon a napokon viselhetnék, amikor semmihez nincs kedvem. Mivel ebben van barack, osmanthus és cukorborsó (kedvenc illatösszetevőim), úgy érzem, mintha a Carven külön nekem csinált volna egy illatot... :D Azt hiszem, Ő lesz majd a befutó! :) 
  Külön öröm, hogy rajtam a tartóssága is brutális, pedig nem ezt szoktam meg a tisztaságillatoktól: kb. 8 órája fújtam fel, de még mindig itt van a csuklómon, tisztán érzem az illatát. Minőségi illat, kívül-belül! :)

  1
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  Dormir6
  Dátum
  2018. április 07.
  Értékelés

  Nagyon modern, friss és elegáns illat. Nekem balerina illat. 

  0
  embernek tetszik