Parfüm /

Női /

CHLOÉ /

SEE BY CHLOÉ

SEE BY CHLOÉ

2 értékelés alapján
Márka CHLOÉ Kategória Női
Illattípus EDP Megjelenés éve 2012
Kiszerelés 30 ml - 50 ml - 75 ml Illatcsoport virágos - gyümölcsös
Parfümőrök Michel Almairac
Illat fő jellemzői virágos, fás, pézsmás, fehér virágos, gyümölcsös, sárga virágos
Illatjegyek

Értékelések

4 (2 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  Luna1024
  Dátum
  2018. május 26.
  Értékelés

  Kis üveges maradékhoz jutottam hozzá, már csak kb. 5 ml volt az üvegcse alján. :) Gondolkodtam, hogy megtartsam-e, mert egészséges mértékben gyűjtöm a parfümös üvegeket, de mivel egyáltalán nem használtam, végül tőlem is továbbköltözött. Sok mindent őszintén szólva nem mozgatott meg bennem, ezért nem is szeretnék róla hosszan írni. Rajtam almás öblítőillat, és ezzel mindent el is mondtam róla igazából, mert az elejétől a végéig ilyen, nincsenek igazán fázisai. Van benne egyfajta tisztaságillat-vonal, de nem úgy, mint a vizes-citrusos, és nem is úgy, mint a fehérvirágos "ropogós ágynemű" illatokban: ez inkább egy frissen mosott, tiszta ruha illata. Nekem parfümként kissé szokatlan volt és egyáltalán nem éreztem a magaménak, de ha valakin megérezném, nem lenne vele különösebb problémám - igaz, az se biztos, hogy egyáltalán elérné az ingerküszöbömet. Ápoltságot sugalló, egysíkú és egyszerű illat. Aki nem szereti a hivalkodó darabokat, mindenképp tegyen vele egy próbát. 
  Én a magam részről a "sorozat" három tagja közül a See By Chloé Eau Fraiche-t kedvelem a legjobban, ezért azt 4 csillagra pontozom majd, ez meg legyen inkább 3. 
  Az üvege nagyon bájos, és az illathoz hasonlóan letisztult, tartósnak viszont nem mondanám. :(

  0
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  Eden
  Dátum
  2017. október 28.
  Értékelés

  Zöldalma

  Nagyon nagy kedvencem jóidôkkel,az orromnak tökéletesen eltalalált párosítás. A virágok csak finoman,a szantálfa és vanilia érezhetôbben és az almavirág...Na a zöldalma frissesége komolyan harapniavaló benne,de tökéletes harmoniában van a mélyebb,édesebb jegyekkel és a cseppnyi csitris virág benne...ritkán hat ràm ennyire valami. Nehezen döntöttem el,hogy fiatalos avagy érettebb nôknek passzol jobban,hajlottam a fiatalság felé,de jó volt viselni mindig,jól éreztem magam benne,így abban maradtam,hogy nem korfüggô illat. A hatósugara nem kiemelkedô,de ennyi elég melegebb idôben,a tartóssága is lehetne jobb...sajnos bôrömön nem marad sokáig,de ruhára fújva sokkal tovàbb marqd velem. 

  1
  embernek tetszik