További COMME DES GARCONS márkájú parfümök

Értékelések

5 (1 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  lazolkov
  Dátum
  2018. november 01.
  Értékelés

  aldehidek, narancs, szegfűszeg, mandarin, magnólia, tinta, pacsuli, labdánum, ámbra, vetiver, kínai cédrus, boróka,
  Mark Buxton könnyed és játékos, a japán kalligráfia művészete által inspirált 1999-es alkotása. Ez egy fantasztikus illat. Miközben kifejlődik, rengeteg arcát megmutatja, az erős, fás, balzsamikusan fűszeres jegyektől a nyáriasan szellős, grafitos, fémesen csillogó légies szívén át, a puha, gyengéden meleg alapig.
  Friss szegfűszeggel, fűszeres és zöld tónusokkal indul, száraz levelekkel és a fűfélékkel. A szegfűszeg igen élénk, fűszeres, már-már botanikus érzetet kelt, semmi retrós fullasztóan pacsmagolós hangulat, üde és nyers, roppant levegős, természetes növényi érzet, a reggeli napfény illata.
  Ebben a kristálytiszta kicsattanóan fényes, de száraz, enyhén szappanos üdeségben, van valami rózsaszínűen áttetsző esőcseppekre emlékeztető, mennyei romantika ami elkapja az embert, a színtiszta ártatlanság érzete, melyet hamarosan fűszeres virágokkal teletűzdelt erdők követnek, egy szinte megmagyarázhatatlan, papíron szétfolyó friss, vizezett tintára emlékeztető, testünket auraként körbelebegő illatkísértettel.
  Nem, ez nem a Stephan Humbert Lucas 777 féle Mortal Skin pézsmás-szedres forró tintája, itt csak a papíron szétfolyó vizes tinta halványan áttetsző árnyéka sejlik fel. Imádnivaló a papír illata, mely a frissen vasalt hófehér ruhák, ágynemük illatával keveredik, (pamut póló egy felhevült testen) de hamarosan boróka illata is fellebben, karöltve az ámbra krémesen meleg hátterével kiemelve. Leszáradáskor egy enyhe füstösséget is érezni, semmi szakrális templomi fíling, inkább olyan mate-teás szürcsölgetős.

  0
  embernek tetszik