Parfüm /

Női /

ELIZABETH ARDEN /

BLUE GRASS

BLUE GRASS

1 értékelés alapján
Márka ELIZABETH ARDEN Kategória Női
Illattípus EDP Megjelenés éve 1936 / 1989
Kiszerelés 30 ml - 50 ml - 100 ml Illatcsoport virágos - zöld
Parfümőrök ***
Illat fő jellemzői aldehides, virágos, fehér virágos, friss fűszeres, aromás, meleg fűszeres
Illatjegyek

További ELIZABETH ARDEN márkájú parfümök

Értékelések

5 (1 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  Manka Rumcajsova
  Dátum
  2018. augusztus 10.
  Értékelés

  Jaj, de megörültem annak, hogy  fel van töltve a Blue Grass!  Úgy indult a sztorink, hogy nekem van egy titkos fixa ideám, hogy valamiért 1936-ban kéne lennem most, de ez kb. minden évben így van, tehát olyan időutazó lennék, aki beszorult ugyanabba a 365 napba.  

  A fentieknek megfelelően nézegetni kezdtem nemrég, hogy milyen parfümök jelentek meg 1936-ban, és van-e olyan, amelyik még ma is kapható. Nem túl sok van ilyen, ez az egyik. Kis utánaolvasgatás, majd a vintage változat lemészárolása felett siránkozók figyelmen kívül hagyása után rendeltem egy kis üveggel (a nagyot nem mertem, mi van ha nem tetszik). 

  Méltatlanul alulértékelt parfüm, ez volt az első gondolatom amikor kipróbáltam. Egészen jelentéktelen üvegben,  nem túl izgalmas, modern grafikával kis kincs lapul.

  Sok aldehid, fanyar, citrusos, füves illat, illik a furcsa nevéhez. Kicsit régies (érdekes lenne, ha nem az lenne), kicsit "kölnis", rajtam idővel némileg férfiassá válik,  és sajnos nagyon hamar eltűnik rólam. Gondolkodtam, hogy betárazok még egy üveggel, nehogy eltűnjön a piacról, de kivárom, amíg legalább az üveg harmadáig elfogyasztom, hogy akkor is akarom-e még. Ha nem lesz többé, legfeljebb elengedem. 

   

  1
  embernek tetszik