További FRAPIN márkájú parfümök

Értékelések

5 (1 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  lazolkov
  Dátum
  2018. október 14.
  Értékelés

  egzotikus fák, fűszerek, mazsola, szőlővirág, hársfavirág, feketebors, kandírozott narancs, dió, mogyoró, szilva, kakaó, szalmavirág, kávé, bőr, fehér méz, vanília, tonkabab

  A Frapin család 1270 óta készít konyakot a leghíresebb francia konyaktermelő vidék szívében, a Grande Champagne régióban fekvő Château de Fontpinot kastélyban. A P. Frapin & Cie cég arról is híres, hogy a konyakok készítésének történetét illatokban is elmeséli, azaz híres parfümőröket hívott a kastélyba, a szőlőföldekre, a pincékbe és a konyakmester titkos laboratóriumába, majd mindazt, amit ott éreztünk, elkészíttette zseniális, mesélő kedvű, fűszeres parfümökben.
  Mint jó konyak, férfira és nőre egyaránt hat e gourmand gyümölcs-virág illatvonzerő. Kandírozott narancs, dió, mogyoró, mazsola és szilva, balzsamos, karamellizált kakaó, tonka és kávé nüanszok, szőlővirág, szalmagyopár és hársfavirág mélyül bors, fűszerek, drága fák, méz és vanília közé.- Le Parfum

  Illatpiramis: Durván faragott fapadon való hátradőlés, ahol megérint a természet lágy színekkel tarkított érdessége... mustos, nedvtől duzzadó, napfénytől töppedő mazsolák balzsamosan édes simulása, a barrikolt bor tölgyfa aromája, és mézes, likőrszerű aranycsordulás.
  Nemes, és érett illat, amelynek tartóssága kiváló, hatósugara tökéletes, sosem tolakodó, finom, visszafogott, arisztokrata nedű. És ez kicsit sem kevés... sőt... pont elég.
  Szerintem a fás, néha kissé fanyar jellege miatt férfiak is bátran viselhetik, úgy gondolom férfi bőrön ezek a tulajdonságai még erőteljesebben előjönnek, mint az én bőrömön.

  0
  embernek tetszik