Parfüm /

Unisex /

HOUSE OF 4711 /

4711 REMIX COLOGNE EDITION 2018

4711 REMIX COLOGNE EDITION 2018

1 értékelés alapján
Márka HOUSE OF 4711 Kategória Unisex
Illattípus EDT Megjelenés éve 2018 (limitált)
Kiszerelés 100 ml Illatcsoport citrusos
Parfümőrök Nicolas Beaulieu
Illat fő jellemzői citrusos, fás, zöld, pézsmás, friss
Illatjegyek

További HOUSE OF 4711 márkájú parfümök

Értékelések

4 (1 értékelés alapján)
  • Felhasználónév
    Csigabiga
    Dátum
    2018. május 08.
    Értékelés

    Szememet megdörzsöltem, amikor a drogériában megpillantottam.  Azért az nem túl jellemző, hogy alig néhány héttel a nemzetközi megjelenés után itthon is elérhető egy parfüm, ráadásul könnyen és kedvező áron hozzájuthatunk.
    Kívülről befelé haladva: az üveg nem nagy meglepi, az eddigi, jól bevált 4711 design más címkével, ennek ellenére megnyerő, mondhatni ízléses,  nem dugdosnám otthon a szekrény mélyén szégyenemben ! :-) 
    Érdekes, hogy az elején leginkább  sok-sok mandarint érzek, nem narancsot,  nem citromot, végül is ez menti meg attól, hogy egy jól sikerült WC-illatósítóra asszociáljak (nem preferálom túlságosan a citrusos illatokat, pont ezen okból). Hamar csendesedik, bár első nekifutásra sem harsány, végül egy friss, üde, a nyári hónapokra ideális illat marad néhány órán keresztül. Tehát tartóssága és hatósugara nem az erőssége, cserébe viszont 100 ml-es az üveg, tehát fújhatjuk tetőtől-talpig, akkor sem lesz fullasztó.  Ha az anyaillattól sikítófrászt kaptok, ezt akkor is nyugodtan kipróbálhatjátok, véleményem szerint nem sok köze van hozzá.

     

    0
    embernek tetszik