Parfüm /

Női /

KENZO /

MADLY KENZO ! EAU DE PARFUM

MADLY KENZO ! EAU DE PARFUM

1 értékelés alapján
Márka KENZO Kategória Női
Illattípus EDP Megjelenés éve 2011
Kiszerelés 30 ml - 50 ml - 80 ml Illatcsoport orientális - virágos
Parfümőrök Aurelien Guichard
Illat fő jellemzői balzsamos, füstös, pézsmás, vaníliás, enyhén fűszeres
Illatjegyek

Értékelések

5 (1 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  Csigabiga
  Dátum
  2018. március 11.
  Értékelés

  Szerelem

  Szerény véleményem szerint az egyik legsikerültebb Kenzo illat. Nanáhogy megszűnt a gyártása ! Tudja valaki, hogy miért csinálják ezt a brandek ? Mindig a legjobb, legkülönlegesebb, leg-leg-leg illatokat tüntetik el, ráadásul úgy, hogy néha észre sem veszünk semmit a galád szándékból, csak arra ébredünk, hogy kedvenc illatunkat nem találjuk sehol.  Modjuk az sem sokkal jobb, ha régi klasszikusokból kivonják a lényeget (óhhh, hány ilyen nagyágyú létezik napjainkban is, mely már csak árnyéka egykori önmagának) ! 
  Na mindegy, azért nekem még sikerült tartalékolnom Madly-ből, bár az évek során történt egysmás, ami miatt egy kicsit megfakult a nagy szerelem, alább hagyott a lángolás.
  Mégpedig az, hogy régi főnököm EZT AZ EGY illatot dicsérte meg rajtam ! Soha, semmilyen parfümre nem tett megjegyzést, erre igen - pozitívat. Csak éppen tőle nem kellett a bók, az elismerés, annyira utáltam (mentségemre legyen mondva, nem voltam ezzel az érzéssel egyedül). 
  Azóta minden egyes alkalommal, amikor Madly után nyúlok, megjelenik előttem régi felettesem feje, a sunyi nézésével együtt. Hát nem kellemes.

   

   

  0
  embernek tetszik