Parfüm /

Női /

L'OCCITANE en PROVENCE /

CERISIER: FLEURS DE CERISIER EAU FRAÎCHE

CERISIER: FLEURS DE CERISIER EAU FRAÎCHE

1 értékelés alapján
Márka L'OCCITANE en PROVENCE Kategória Női
Illattípus EDT Megjelenés éve 2018 (limitált)
Kiszerelés 50 ml Illatcsoport virágos - zöld
Parfümőrök ***
Illat fő jellemzői virágos, zöld, friss, citrusos, fás
Illatjegyek

További L'OCCITANE en PROVENCE márkájú parfümök

Értékelések

5 (1 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  Luna1024
  Dátum
  2018. május 26.
  Értékelés

  Életemben először betévedtem a L'Occitane üzletbe, és bizony tátva maradt a szám a kínálattól. Eddig egyáltalán nem érdekeltek a márka termékei, de újabban feltett szándékommá vált megtalálni a tökéletes virágillatot, és bizony ha ebben a kategóriában kutakodik az ember, a L'Occitane cseresznyevirágos EDT-je kikerülhetetlen. :) 
  Szóval bementem, és rögtön fújtam is egyet a Cherry Blossom EDT-ből, de a várt varázs elmaradt... Félreértés ne essék: nagyon finom illat, de nekem van benne valami zavaró, illetve maga az illat sem egy nagy was ist das. :( És akkor egyszer csak megláttam mellette a polcon Őt... Ott figyelt, a cseresznyevirágos társa mellett szerényen meghúzódva, én eddig konkrétan a létezéséről sem tudtam. Az eladólány tájékoztatása szerint a limitált kollekció tagja, na mondom akkor végképp ki kell próbálnom, amíg még lehet! Fújtam egyet a csuklómra... és teljesen elvesztem. Csodálatos illat, és szerintem sokkal-sokkal jobb, mint a Cherry Blossom EDT! Enyhén cseresznyés, inkább jázminos, tavaszi virágos csoda!!! Nem tudom, hogyan, de egy idő után az én bőrömön nagyon lágy napolaj illatot áraszt, amolyan nyári nyaralós napsütés-koktélok-vidámság illatot. Annyira ismerős volt nekem, hogy rögtön elkezdtem gondolkodni, mire hasonlít. Hazáig pörgött az agyam, és azt hiszem, végre beugrott a megfejtés: Avon Sunshine Kiss kölni! Fejemet ne vegyétek, de nekem ez a kis pasztell csoda szinte ugyanolyan, mint az Avon illata, csak kissé légiesebb, minőségibb, kifinomultabb formában, meg a tipikus avonos mellékillat nélkül. Van egy pár éves üvegem abból is, így egymás mellé tudtam őket fújni, tényleg nagyon hasonlóak. A L'Occitane kicsit virágosabb, felnőttesebb, nekem jobban tetszik még a Sunshine Kiss-nél is. 
  "Eau Fraiche" szerepel a nevében, ebből arra következtethet az ember, hogy illanós darab, de szerencsére egyáltalán nem az! Oké, egy EDP tartósságát nem közelíti meg, de egy jó minőségű EDT-jét simán: 4-5 órája fújtam magamra, és még mindig tisztán érzem az illatát! Tavaszi-nyári, nappali illatnak mondanám, és teljesen kortalan, bárki próbálkozhat vele, aki kicsit is szereti a virágos illatokat. Az üvege is csodaszép. :) 
  Szóval nekem nagyon-nagyon tetszik, teljesen beleszerettem! 50 ml-s kiszerelésben érhető el, 12. 000 Ft-ért.

  0
  embernek tetszik