Az Osaito egy erdei aromák fölé szárnyaló grapefruit-fröccsel indul, nomád érzést keltő, mégis elegánsan egyedi tengeri jeggyel megbabonázva, mely nem a szokásos calone-ra építi vizes tengeri szellőjét, hanem a Samphire-re.
Samphire alatt értsünk pár zamatos halofita növényt, melyek egy speciális elkülönült növényi csoportot alkotnak, akik rendkívüli módon alkalmazkodtak a talaj/víz rendkívüli sókoncentrációjához, sőt már csak ezen körülmények fennállása esetén képesek fennmaradni és szaporodni.
Zamatosságát mutatja, hogy Anglia északi részein előszeretettel fogyasztják tengeri spárga/édeskömény gyanánt, sajátos algás ízhatása miatt.
A szikrázó tengeri grapefruitos permetezést követően, az illat szívében melegebb, aromás, de továbbra is légies jegyek állnak hadirendbe, a körömvirág a mirtusszal és az ámbrával kooperálva egy egészen egyedi pörkölt mogyorós gyümölcsösséget szül, mely szép lassan vezeti át viselőjét a szantál és pézsma alkotta alapba.
Csodálatos tengerparti karizmatikus utazás ez...Minél többen viselik, a világ annál szebbé válik...