További MOSCHINO márkájú parfümök

Értékelések

5 (2 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  Manka Rumcajsova
  Dátum
  2018. október 16.
  Értékelés

  Eléggé furcsa belegondolni, hogy amikor ez a parfüm megjelent, már felnőtt voltam. A találkozásunk azonban későbbre datálódik, úgy 2009 körülre, amikor még létezett a (budapesti)  Kálvin téren és a Váci utcában az Interparfüm. Fura bolt volt, nem teljesen  elégítette ki egy kezdő, de annál lelkesebb parfümmániás igényeit, mert csak bizonyos márkák bizonyos parfümjeit lehetett kapni, a választék nem igazán változott vagy bővült, de azért baráti áron nagyon jó illatok voltak ott jelen, ma már sok nincsen a piacon (a fenéért nem tankoltam be... ja, nem volt pénzem :D ). Akkoriban webshopok nem nagyon voltak, a parfümériák pedig jó drágák Nos, ott találkoztam ezzel az elmehunyt külsejű kis üveggel, amelynek a kupakjáról először azt hittem, hogy az a kinövés egy orr. Később utánanéztem a parfümnek, és kiderült, hogy Popeye nőjének a kontya.

  Térjünk az illatra.  Nem fogom részletesen elemezni, egyrészt, mert nem vagyok túl jó benne, másrészt mert nem lehet. Nem érzek benne semmilyen különálló illatjegyet, ez kérem, komplex egység, úgy hívják, hogy Cheap and Chic. A Youtubeon pocsék felbontásban fellelhető reklám remekül illusztrálja a hangulatát: őrült, bohém, piros, fekete, erőteljes, tartós, odamondogató, ihajcsuhaj, virágözön... Tök egyedi, semmihez nem tudom hasonlítani. Sajnos üzletben nem szagolható, ezért csak bátraknak ajánlom a vakvásárlást, ellenben, ha parfüm és használó egymásra találnak, akkor remek eredményt hozhat a találkozás.  Ne felejtsük el, hogy kilencvenes évek! Aki idegrángást kap az akkori illatoktól, az meg ne vegye, szaladjon inkább cukorkaparfüm-vadászatra a plázákba, azokkal 2018-ban nem lehet melléfogni. 

  Hogy miért kaptam elő ezt a fantasztikus kreációt éppen most? Mert akciós volt a naaagy webáruházban, és azon belül sikerült még kifognom egy kis engedményt is, és mert emlékezetből megkívántam. Megvettem, fújtam egyet és mosolyogtam. Juhé, végre egy parfüm, ami olyan, mint a sokéves emlékeimben élt! Azt mondják a vélemények róla, hogy bejön a pasiknak. Hát, ezt nem tudom, én csak egyszer arattam vele a buszon, kb. tíz éve, de akkor tíz évvel fiatalabb voltam. És lehet, hogy csak a nyakát egyengette a csóka, mert elgémberedett. Amúgy én nem hiszek az illattal csábításban, az csak egy plusz adalék, de önmagában kevés. 

  1
  embernek tetszik