Parfüm /

Női /

NINA RICCI /

LES DELICES DE NINA

LES DELICES DE NINA

1 értékelés alapján
Márka NINA RICCI Kategória Női
Illattípus EDT Megjelenés éve 2015 (limitált)
Kiszerelés 50 ml - 75 ml Illatcsoport virágos - gyümölcsös - gourmand
Parfümőrök Marie Salamagne | Olivier Cresp
Illat fő jellemzői édes, gyümölcsös, citrusos, karamelles, zöld
Illatjegyek

Értékelések

5 (1 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  Luna1024
  Dátum
  2018. május 26.
  Értékelés

  Egy kedves eladótól vettem pár hónapja egy kis üvegnyi maradékot, kb. 8-10 ml-t. :) Mivel eddig egyik Nina illat sem fogott meg igazán, az üvegeiket viszont gyűjtöm, ezért úgy éreztem, elég lesz ez a pici mennyiség is, pláne hogy nem ismertem előtte. Most azon gondolkodok, honnan szerezhetnék még, mert egyszerűen baromi jó, sokkal jobban tetszik, mint gondoltam! :) Már előre félek, mit kezdek magammal, ha kifogy az üvegem... Azt azért szögezzük le, hogy Ő egy amolyan igazi tingli-tangli, egyszerű, kifejezetten gyerekes kis illat, de úgy érzem, eleve nem is akart több lenni annál, ami. 
  Eper-málna keverék némi karamellával, amitől eléggé édes, ugyanakkor érzek benne citrusokat is - szerencsére -, ami tompítja az egészet, és nem lesz émelyítően gejl. Nagyon kis infantilis, mindenféle komolyságot nélkülöző, igazi boldogság-illat! Még az én 23 évemhez is komolytalan, szerintem még fiatalabbaknak szánták - akár tiniknek -, de ez engem nem érdekel: hordom, mert nagyon-nagyon jólesik. :) Stílusában Mandarina Duck Cute Pink- és Givenchy Hot Couture EDT-vonal, illatában pedig igazából jól beilleszkedik a mostanában szokványos epres-cukorkás illatok közé. Testvérkéjének mondanám Yves Saint Laurent-ék Mon Paris-át, valamint néhány Escada-t, például a polcomon csücsülő Moon Sparkle-t, de gyanítom, hogy még hosszan lehetne folytatni a sort, ergo nem túl egyedi. Az ilyen stílusú illatok közül valamiért mégis Őt kedvelem a legjobban - valamiben más, a maga kis egyszerű módján különleges és szerethető. Mindenképp hétköznapi, négyévszakos illatként tudom elképzelni - bár nyáron már kérdéses a viselése, de tavasszal még biztosan használni fogom... 
  Az üvege valahol félúton van a "cuki" és az "übergagyi" között, nem igazán tudom eldönteni, mit gondoljak róla, képeken valahogy jobban tetszett. De nem vonok le érte pontot, mert nem ez a lényeg, és ehhez az illathoz végülis amúgy sem illene egy komoly, elegáns csomagolás. Ami ennél fájóbb pont, az a tartóssága, az ugyanis rajtam nem nagyon van neki, de legfeljebb fújom többször, mert nagyon szeretem. 
  Migrénesek, illetve a könnyed, vizes-citrusos illatok rajongói szerintem mindenképp kerüljék el, de mindenki másnak jó szívvel ajánlom, aki kicsit is szereti az édességeket, mert abszolút tolerálható mértékben az.

  0
  embernek tetszik