Parfüm /

Unisex /

PARFUM D'EMPIRE /

AMBRE RUSSE

AMBRE RUSSE

2 értékelés alapján
Márka PARFUM D'EMPIRE Kategória Unisex
Illattípus EDP Megjelenés éve 2003
Kiszerelés 100 ml Illatcsoport orientális - fűszeres
Parfümőrök Marc-Antoine Corticchiato
Illat fő jellemzői ámbrás, füstös, balzsamos, vodkás, bőrös
Illatjegyek
A parfümöt feltöltötte: DameVerte

További PARFUM D'EMPIRE márkájú parfümök

Értékelések

5 (2 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  DameVerte
  Dátum
  2018. szeptember 20.
  Értékelés

  Ambre Russe.. az ámbra ünneplése, de nem valami unalmas-illendő zsúr, ez a kelet-nyugat határán mozgó, minden szabályt felrúgó  estély ,ami mulatságba torkollik.Fűszeres, mély, érezni a már állott alkoholszagot, a mazsola édességét- puhaságát, a  sűrűre, erősre főzött tea, a fűszerek, nekem némi izzadtság-végtelenül szexivé teszi-, a mulassunk,amíg megtehetjük minden örömét-keserűsűgét. Nem vagyok ámbrás -típus,de ez az illat olyan korrajz, szinte egy tanulmány.Közben viselhető, szerethető, de komolyan kell venni.. 

  Galagonyanya, végtelenül örülök, hogy Hozzád került a Cuir Ottoman,  utáltam volna, ha nem egy igazi , értékelni-szeretni képes új tulaja  lenne ;) 

  1
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  galagonyanya
  Dátum
  2018. szeptember 19.
  Értékelés

  A Parfum d'Empire alighanem az egyik olyan parfümház, amely mintha direkt nekem készítene parfümöket. A Cuir Ottoman nevű meglehetősen addiktív illatuk például alapdarab, a nemrég üvegesen is megszerzett példány bekerült a ház berendezési tárgyai sőt tartozékai közé, tehát az ablakkeret előbb távozik a házból, mint a Cuir üvege... az Ambre Russe dettó ugyanez, bár belőle csak pár milivel gazdálkodom (vagyis hét lakat, páncélszekrény, biztonsági kamera az őt őrző felszerelés) de nagyon szeretnék valami tetszetős berendezési tárgyat belőle is... nos, tudvalevő, engem az ámbra illatával úgymond kilóra meg lehet venni. Mindennél jobban szeretem. Bevallom, tartottam egy picit a lenti véleményekben feltárt... hogy is mondjam, alkoholszagtól, nevezzük így, piaszagot mégsem írhatok. Egy alkalmas vasárnap délelőtt nem bírtam magammal s kipróbáltam, lesz ami lesz alapon. Nyíltak is nagyra a gubáim, mikor a cuccot beszippantottam, de mondom, szükség van azért egy független szakértőre is: Boldizsár szívem, milyen illatot érzel? - hajoltam közel gyermekem komoly buksijához, aki bár sosem mulaszt el egy-egy ironikus megjegyzést tenni édesanyja parfümimádatával kapcsolatban, azért magabiztosan profitál is ebből, mikor pl. Mandarine Basilic-kel befújva indul suliba. - Anyaillatú parfümöt! - hangzott azonnal a válasz s mikor puhatolózni kezdtem, nem érez-e esetleg olyat, hogy pálinka vagy más szeszesital, csodálkozva nézett rám. - Helyes, Szakértő Úr, én is így gondolom! - semmi konyak vagy hasonló itt nincsen (bár, ha lenne sem zavarna, egy jó konyakra nem szoktam nemet mondani) a kilencéves fiúgyermeket senki nem vádolhatja azzal, hogy úgy hozzászokott a piaszaghoz, hogy már észre sem veszi... szóval anyaillat, tehát ámbra. Ámbra és mazsola, esetleg aszalt szilva illata, ami körülvett, egyszerűen nem bírtam magammal, míg éreztem. Az a típusú illat, mellyel a hátralevő életemet leélném a legkisebb hiányérzet nélkül.

  1
  embernek tetszik