Parfüm /

Unisex /

SERGE LUTENS /

MUSCS KOUBLAI KHAN

MUSCS KOUBLAI KHAN

1 értékelés alapján
Márka SERGE LUTENS Kategória Unisex
Illattípus EDP Megjelenés éve 1998
Kiszerelés 50 ml - 75 ml - 100 ml Illatcsoport orientális - fűszeres
Parfümőrök Christopher Sheldrake | Serge Lutens
Illat fő jellemzői animális, pézsmás, virágos, ámbrás, púderes, fűszeres
Illatjegyek
A parfümöt feltöltötte: DameVerte

További SERGE LUTENS márkájú parfümök

Értékelések

5 (1 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  DameVerte
  Dátum
  2018. november 02.
  Értékelés

  Koublai Khan.. a legzsigeribb, legszexuáliasabb illat valaha..Tudom, sokan lobbiztak a mocskos szexre alapozva- Orto Parisi egy egész házat épített rá, meg több illatta is ezt próbálkozik megfogalmazni..-, de azok csak maszatolós tiniszexek ehhez képest. Animális, az első félóra mocskosul animális, aztán kibomlik a történet, ahogy Lutens-nál gyakran..Vagyis szinte mindig. Pedig egy púderes, hangyányit édeskés illatban végződik. De közben, ajjjjj ! Csupavágy, csupakéj, az összes titkos vágy megélésével és izgalmával, közben nem lesz olcsó, nem lesz közönséges. Egy át@@@@tt , szenvedélyes éjszaka utáni férfibőr illata, amikor már holtfáradtan az élményektől-csak hogy kellően illendő és szabályhű is legyek -, odabújsz, alszol -mindjketten alszotok- és ébredsz . Vágyakkal  ismét, és ébresztesz, mert nem várhatsz. Követelőznek a vágyak ..És folytatódik az este, és egyre közelebb kerülsz  önmagadhoz is. Illat a szenvedélyről, a vágyak megéléséről, a bátorságról,  hogy önmagaddal szembenézz.               

  Közben meg az animális jegyek mellett, rózsa, meg kömény, meg pacsuli és -végre- intelligensen használt vanília. Sheldrake egy zseni. Lutens és Sheldrake meg...pfff..

  A baj annyi vele, hogy tizenórán át tart meg.. annyi ideig mesél, szóval át kell gondolni, hogy mikor fújom, mert átível másfél-két napot..

  0
  embernek tetszik