További SHISEIDO márkájú parfümök

Értékelések

5 (1 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  DameVerte
  Dátum
  2018. június 06.
  Értékelés

  A tökéletesen harmonikus illatok egyike számomra. Kapcsolatunk régesrégi , megláttam az üveget, és kellett fújnom. Bár egyetemista voltam, és tudtam , ha megveszem,akkor a hónapban a vajaskenyér-projekt fut majd,  de  olyan büszkén vittem haza , két lépéssel a Váci utca fölött lebegtem :) 

  Szívfájdítóan szép, hipnotikus illat, erdős, mély, duruzsol a kardamom, a szegfűszeg,  szinte tapinthatóan érezni a méhviasz textúráját, közben a szegfű kacérkodik , a gyümölcsössége-szilvássága leginkább-pedig egy lédús, sűrű állagot ad.  A narancsvirág eleganciáját tanítani kellene , ettől ez egy igazán büszke,majdhogynem rátarti illat lesz . A szantál remekül kontrollált, a fahéj csak egy átsuhanó porfelleg , mégis tökéletesen illeszkednek . Ő az egyike azoknak az illatoknak , amik több érzékszervre hatnak, tapinthatóak is talán. A hűvösebb évszakokat jobban csípi, szebben bontakozik ki, hiszen ő egy meleg illat-talán az egyetlen a meleg illatok közül,ami igazán le tud venni a lábamról .

  A szívem csücske az illat, sokáig a szignatúra- illatom volt,  ma már csak a nagyon intim ,nagyon énidőmben fújom . 

  Még egy apró gondolat , ez az illat a mainstreamek közt volt egy illat,  teljesen átlag drogériákban ,a Shisido márkaboltjában simán kapható volt. Ma meg a niche - világban sem nagyon közelítik meg sem vízióban, megvalósításban, minőségben.. És ez nem a tetszik/nemteszik kérdés, hanem koncepció, minőség, ötlet ..

  2
  embernek tetszik