További STÉPHANE HUMBERT LUCAS 777 márkájú parfümök

Értékelések

5 (1 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  lazolkov
  Dátum
  2018. június 01.
  Értékelés

  Fej: szeder, tinta, tömjén, labdanum
  Szív: opoponax, írisz, davana (Artemisia pallens), mirha, kardamom
  Alap: ámbra, gyanták, szantálfa, labdanum, pézsma, cédrus, nyírfa

  A 2015. év egyik legkülönlegesebb hipnotikus művészi alkotása, nem egy hétköznapi viselet… egy brutális, de mennyei utazás kezdete…

  Meztelenül állunk egy kristálytiszta térben, az abszolút sötétségben, bőrünkön érezzük a világegyetem, az örök éjszaka lüktetését, a távolban égő haldokló csillagködök lassú hullámzását, melyek csak az ionizált anyaguk miatt világítanak. A halandó bőr és egy összeomló távoli csillag feszültséggel teli illata…

  Az utazás mesésen indul, fekete tinta füstös tömjénnel párosul, egyesülésüket a kardamom is támogatja, mindehhez a gyanták kellő meleget kölcsönöznek az írisz fagyosságával szemben. Finom füst lebeg mindenfelé, olyan érzésünk támad, hogy mindez az élet törékenységéről szól, melyet körülvesz a nyírfából, szantálfából és cédrusból készült erős keret.

  Mindehhez nagy koncentrációban csatlakozik a parfüm tökéletes egyediségét biztosító, pézsmába és forró tintába mártott szeder igen különös illata. A háttérben egy száraz, illuzórikus zúgó erdőt hallunk, amely tényleg csak egy káprázat, hiszen valójában az erdő egy sima üvegre festett kép csupán.
  Ez nem az a fajta parfüm, amelyet egyszerűen csak viselünk, ez olyan, amit akkor kívánunk meg, amikor olyan emberrel találkozunk, akivel érdemes együtt lenni, és amikor felnézünk az égre, tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül.

  0
  embernek tetszik