További THE DIFFERENT COMPANY márkájú parfümök

Értékelések

5 (1 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  lazolkov
  Dátum
  2018. október 14.
  Értékelés

  Fej: banán, carambola - csillaggyümölcs(Averrhoa carambola), fahéj, tengeri jegyek, szerecsendió, rum, davana
  Szív: ylang ylang, geranium, szegfűszeg, frangipani, indol
  Alap: immortel, szantál, ámbra, vanilia, musc

  Az óceán közepén egy mennyei szigeten vagyunk, a hajnali nap első sugarai pásztázzák a partot,  a homok már meleg, és rendkívül összetett illatokat kínál nekünk, miközben a nap folytatja emelkedését a horizonton…  Nehéz leírni, az egyik legkülönlegesebb illat, amelyet valaha éreztem, bonyolult, modern, kreatív és roppant fényűző!
  A parfüm központi jegye a karambola, vagyis a csillaggyümölcs pépesen egzotikus illata, de ott van szorosan mellette az egyik legélethűbb banán illat is, érett banán rumban áztatott, fahéjas karamellel, forró fűszerekkel a tengerparton, közel a sós vízhez, nagyon közel, szinte benne.
  Igen, ózonikus sós tengerparti illatok is felderengenek, igazi trópusi vibráció,  melyet kiegészít az ylang-ylang, az immortel elbűvölő illatorgiája, a végeredmény addiktív,
  egy rejtett kincses szigetre visz minket lélekben! Mindezeket tetézi, illetve megalapozza a szantál, az ámbra és a vanilia balzsamos hármasa.
  A rendkívül kontrasztos „margarita érzésnek” van egy izgalmas zöld színérzet-jegyzete, mintha a L’Artisan Parfumeur Fleur de Lian-ja is felderengene, annak egy sokkal napsütötte-fényesebb változata, nedvesen túlfűtött sós párában…

  0
  embernek tetszik