Részletes leírás

Az egyik legösszetettebb ámbrás illat, amit eddig kipróbáltam, sötét, nagyon sötét, valóban megérdemli a nero szót...

További TIZIANA TERENZI márkájú parfümök

Értékelések

5 (1 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  lazolkov
  Dátum
  2018. június 17.
  Értékelés

  Az egyik legösszetettebb ámbrás illat, amit eddig kipróbáltam, sötét, nagyon sötét, valóban megérdemli a nero szót, sajátos szüreti vibrálással kiegészítve… titokzatos aura, folyamatos érzékiség és rejtély lengi körül.
  Az elsőként megjelenő illatjegyek nagyon erősek, egy borzasztóan naturális ámbra-villanás, dohánnyal és csípősen édeskés konyakkal, melyeken kívül néhány falat ínyenc cukrászsütemény is felbukkan, összességében egy sajátos, alkoholos-ürmös, absinthos jelleget öltve.
  Ahogy a parfüm továbbfejlődik a bőrünkön, egyre édesebb lesz egy falat finom csokoládéval, ugyanakkor roppant porszerű hangulatot árasztva, mindennemű cuppogósan ragacsos élménytől mentesen jelenik meg, sötét és száraz kakaópor formájában. Miután az ámrás-kakaóporos támadást „túléltük”, az oud lép a színpadra, lágy simogató módon illusztrál egy sajátos fás jelleget, szantálfával karöltve, de emellett továbbra is megőrizve a gourmandságát puha vaníliával és labdánummal megtámogatva. Közhelyesen hangzik, de tényleg egy puha, enyhén nedvesen földes, fekete kasmírtakarón heverészünk a kandalló előtt, miközben azt álmodjuk, hogy egy hatalmas, fából épült katedrálisban vagyunk.
  Komplex és lenyűgöző fejlődése során, keserédes gőzökben eltemetve prezentál egy csipet rózsaszirmot, hamuval, mézes vaníliával és fermentált dohánylevelekkel, pacsulival, de mintha egy szál vetiver és írisz is integetne a háttérben, azért rimánkodva, hogy bebocsátást nyerjenek a katedrálisba.

  0
  embernek tetszik